Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 212g769kcal17.3g167.7g1.2g3.6g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)116g150kcal11.5g3.5g10.4g0.6g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]116g139kcal13.9g2.3g8.1g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow116g116kcal8.1g3.5g8.1g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g6.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g2347kcal101.6g354g55.6g8.4g
Valittu annoskoko565g1174kcal50.8g177g27.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna283g587kcal25.4g88.5g13.9g2.1g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689