Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 200g222kcal43.3g0g5.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 21g186kcal0g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola3.2g8.4kcal0.5g1.1g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.4g0.2g1.2g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g85g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.8g7.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g1217kcal99g72.4g56.6g12g
Valittu annoskoko565g608kcal49.5g36.2g28.3g6g
Annoskoko puolitettuna283g304kcal24.8g18.1g14.2g3g
Arvot/100g100g108kcal8.8g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431395