Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty353g494kcal18.2g98.7g2.4g12g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g59g53kcal0.5g11.2g0.6g0g
Paprikasalaatti, Pirkka59g17kcal0.6g3.8g0g0g
Tonnikala öljyssä 41g78kcal11.2g0g3.7g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g53g42kcal1.4g2.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g1370kcal63.8g231.6g19.8g24g
Valittu annoskoko565g685kcal31.9g115.8g9.9g12g
Annoskoko puolitettuna283g343kcal16g57.9g5g6g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340