Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2968g536kcal16.6g74.2g11.9g20.8g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio189g416kcal15.1g49.1g14.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1349g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1124g3148kcal213.6g0.3g247.3g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu23g202kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11304g8602kcal490.6g247.2g591.8g41.6g
Valittu annoskoko5652g4301kcal245.3g123.6g295.9g20.8g
Annoskoko puolitettuna2826g2151kcal122.7g61.8g148g10.4g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302965