Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2405g5326kcal420.9g0g408.9g0g
Vehnälese, Liperin mylly601g860kcal90.2g54.1g33.1g330.7g
Kananmuna kuoreton 992g1415kcal124g3g101.7g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1533g1687kcal119.6g276g7.7g122.7g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl120g998kcal0g0g120.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11304g20571kcal1509.4g666.2g1343.4g906.8g
Valittu annoskoko5652g10286kcal754.7g333.1g671.7g453.4g
Annoskoko puolitettuna2826g5143kcal377.4g166.6g335.9g226.7g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540