Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)1200g4200kcal150g860.4g18g36g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g1120g3136kcal168g0g268.8g0g
Kananmuna kuoreton 800g1141kcal100g2.4g82g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1600g880kcal49.6g102.4g32g0g
Basilika, tuore120g48kcal3.7g6g1g4.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen800g160kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g19175kcal954g2009.4g809g108g
Valittu annoskoko5656g9588kcal477g1004.7g404.5g54g
Annoskoko puolitettuna2828g4794kcal238.5g502.4g202.3g27g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193265