Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl1118g5033kcal79.4g715.7g212.5g36.9g
Voi 447g3245kcal5.3g1.8g363.7g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g1678g5704kcal33.6g45.3g603.9g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g1118g3020kcal89.5g134.2g223.7g0g
Sokeri 475g1929kcal0g474.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka56g223kcal0g55.4g0g0g
Kinuskikastike 559g2369kcal5.2g317g119.8g0g
Daim 56g157g853kcal5.8g93.9g50.1g0.2g
Liivatelehti, gelatiini48g166kcal40.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g45081kcal519g3676.2g3147.4g74.2g
Valittu annoskoko5656g22541kcal259.5g1838.1g1573.7g37.1g
Annoskoko puolitettuna2828g11270kcal129.8g919.1g786.9g18.6g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939