Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g3146g535kcal59.8g66.1g6.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1398g4754kcal28g41.9g489.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1112g4335kcal322.4g22.2g322.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g19248kcal820.4g260.4g1636.2g0g
Valittu annoskoko5656g9624kcal410.2g130.2g818.1g0g
Annoskoko puolitettuna2828g4812kcal205.1g65.1g409.1g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931