Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä50g38kcal2g6.2g0.4g1.5g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g88g83kcal17.5g0g0.6g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g38g24kcal0.6g5.6g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g5g14kcal1g0.2g1g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl2.5g15kcal0.1g1.2g1.1g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow5g18kcal0.4g3.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1133g408kcal43.6g34.8g8.4g3.2g
Valittu annoskoko566g204kcal21.8g17.4g4.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna283g102kcal10.9g8.7g2.1g0.8g
Arvot/100g100g36kcal3.8g3.1g0.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351