Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 4820g7970kcal807.4g0g530.2g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)522g653kcal48.6g14.6g41.8g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 161g35kcal0.5g2.6g0g0.2g
Oliiviöljy 161g1421kcal0g0g160.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g20156kcal1713g34.4g1465.4g0.4g
Valittu annoskoko5664g10078kcal856.5g17.2g732.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna2832g5039kcal428.3g8.6g366.4g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107800