Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2410g3350kcal457.9g0g168.7g0g
Korppujauho 301g1103kcal31.6g225.7g3.1g16g
Vesi, vesijohtovesi 1205g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 663g946kcal82.9g2g67.9g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)753g264kcal18.1g35.4g3.8g19.6g
Sipuli 331g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g11526kcal1189.2g558g488.4g82.4g
Valittu annoskoko5664g5763kcal594.6g279g244.2g41.2g
Annoskoko puolitettuna2832g2881kcal297.3g139.5g122.1g20.6g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628