Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 600g76kcal6.7g5.9g1.2g6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1500g305kcal9g57g4.5g21g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g840g1596kcal210g0g84g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)1200g840kcal144g42g12g0g
Oliiviöljy 324g2865kcal0g0g324g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g13516kcal914.8g254.2g988g66.6g
Valittu annoskoko5664g6758kcal457.4g127.1g494g33.3g
Annoskoko puolitettuna2832g3379kcal228.7g63.6g247g16.7g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769