Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 599g4347kcal7.1g2.4g487.2g0g
Sokeri 340g1378kcal0g339.2g0g0g
Kananmuna, paistettu 220g444kcal28.1g0.7g37g0g
Vehnäjauho puolikarkea 779g2673kcal79.4g545.3g9.3g27.3g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Raparperi 799g269kcal5.5g43.9g0.8g11.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 799g308kcal1.3g65.2g0.7g12g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g218kcal2.1g47.7g2.1g0g
Sokeri 160g649kcal0g159.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 36g120kcal0g29.3g0g0.5g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g799g2796kcal111.9g447.4g59.9g79.9g
Voi 400g2898kcal4.8g1.6g324.8g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 400g1371kcal40.7g279.6g4.8g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g37082kcal563.8g4448.2g1853.2g290g
Valittu annoskoko5664g18541kcal281.9g2224.1g926.6g145g
Annoskoko puolitettuna2832g9271kcal141g1112.1g463.3g72.5g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790