Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g722kcal0g0g80.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu80g64kcal1.4g14.3g0.6g1.6g
Currytahna punainen161g417kcal3.4g14.6g38.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g86g89kcal6.8g13.9g0.5g1.7g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g214g205kcal9g36.4g0.4g10.5g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g2139g3744kcal32.1g53.5g374.4g0g
Katkarapu 2888g1976kcal417.1g0g31.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g14444kcal940g267g1052.8g28.2g
Valittu annoskoko5664g7222kcal470g133.5g526.4g14.1g
Annoskoko puolitettuna2832g3611kcal235g66.8g263.2g7.1g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666