Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1403g5052kcal182.4g982.4g29.5g49.1g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 792g1129kcal99g2.4g81.1g0g
Sokeri 1224g4966kcal0g1222.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g480g3455kcal4.8g4.8g383.8g0g
Vesi720g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 38g156kcal0g38.3g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 960g342kcal1.5g68.2g0.9g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g30368kcal580.4g4673g990.6g137g
Valittu annoskoko5664g15184kcal290.2g2336.5g495.3g68.5g
Annoskoko puolitettuna2832g7592kcal145.1g1168.3g247.7g34.3g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095