Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2560g614kcal30.7g87g5.1g53.8g
Vesi, vesijohtovesi 1280g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 32g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g1280g2304kcal243.2g0g153.6g0g
Siirappi 192g579kcal0.2g142.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11328g7189kcal556.4g489.4g318.6g118.4g
Valittu annoskoko5664g3594kcal278.2g244.7g159.3g59.2g
Annoskoko puolitettuna2832g1797kcal139.1g122.4g79.7g29.6g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052