Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sokeri 51g207kcal0g51g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g117kcal3.5g23.9g0.4g1.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.6g0.3g0.7g0.9g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)45g90kcal1.2g1.8g9g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g75g263kcal1.6g6g26.3g0g
Mansikka 66g31kcal0.3g5.5g0.1g1.3g
Banaani, kuorittu 90g78kcal1g16.5g0.4g1.6g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen135g81kcal0.4g18.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1950kcal34g249.4g87.6g10g
Valittu annoskoko567g975kcal17g124.7g43.8g5g
Annoskoko puolitettuna284g488kcal8.5g62.4g21.9g2.5g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705