Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0g0.9g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta275g988kcal35.7g192.1g5.8g9.6g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 25g132kcal0.1g0.1g15g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ohrasuurimo 10g32kcal0.8g6.3g0.2g0.8g
Lihaliemi laimennettu 25g4.7kcal0g0.7g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g168kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g2904kcal98.2g409.8g90.8g23g
Valittu annoskoko567g1452kcal49.1g204.9g45.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna284g726kcal24.6g102.5g22.7g5.8g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.1g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334