Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)75g324kcal16.2g2.9g27.7g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 225g217kcal6.8g44g0.7g2.2g
Omena, keskikokoinen 200g30g10kcal0.1g2.1g0.1g0.5g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g60g165kcal17.4g0.1g10.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)30g9kcal0.2g1.8g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 120g159kcal3.2g3.8g14.4g0g
Tonnikala öljyssä 28g53kcal7.5g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1873kcal102.8g109.4g111.2g5.4g
Valittu annoskoko567g936kcal51.4g54.7g55.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna284g468kcal25.7g27.4g27.8g1.4g
Arvot/100g100g165kcal9.1g9.6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625