Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g6.4g23kcal2.9g2.6g0.4g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl47g159kcal6.6g26.2g3.1g5.2g
Vehnälese 18g40kcal2.3g2.7g0.8g6.6g
Vehnäjauho puolikarkea 228g784kcal23.3g159.9g2.7g8g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 23g126kcal0.2g0.2g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g2321kcal70.6g397.2g42.2g39.6g
Valittu annoskoko567g1161kcal35.3g198.6g21.1g19.8g
Annoskoko puolitettuna284g580kcal17.7g99.3g10.6g9.9g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383