Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 169g41kcal3.1g3.7g0.5g3.9g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g84g84kcal16g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g32g91kcal6.1g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g431kcal50.4g7.4g19g7.8g
Valittu annoskoko567g216kcal25.2g3.7g9.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna284g108kcal12.6g1.9g4.8g2g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852