Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g376g255kcal6g55.9g0.4g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow23g30kcal1.7g2.7g1.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)75g64kcal0.8g2.6g5.3g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)38g98kcal9.8g0.6g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g894kcal36.6g123.6g27g0g
Valittu annoskoko567g447kcal18.3g61.8g13.5g0g
Annoskoko puolitettuna284g224kcal9.2g30.9g6.8g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438