Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali143g30kcal1.7g4.9g0.3g3g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g113g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g17g59kcal1g12.8g0.3g0.3g
Siirappi 6.8g20kcal0g5g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 90g205kcal17.1g0g15.3g0g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g113g37kcal3.7g5.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.3g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g838kcal55.4g64.6g39.2g9g
Valittu annoskoko567g419kcal27.7g32.3g19.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna284g210kcal13.9g16.2g9.8g2.3g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727