Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 164g210kcal35.5g0g7.4g0g
Sipuli kuivattu 6.3g17kcal0.7g2.2g0.1g2.2g
Fenkoli, annos 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Korianteri, annos 10g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.9g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.3g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g63g18kcal0.7g3g0.3g1.9g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g158g63kcal3.3g10.7g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow21g80kcal1.4g2g7.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g782kcal83.4g37.2g31.6g11g
Valittu annoskoko567g391kcal41.7g18.6g15.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna284g196kcal20.9g9.3g7.9g2.8g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521