Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 321g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 35g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Poronliha, paistettu 96g193kcal23.9g0g10.8g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g107g43kcal1.1g8.7g0.3g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g6g7.2kcal0.1g0.4g0.5g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g508kcal50.6g22.2g23.4g2g
Valittu annoskoko567g254kcal25.3g11.1g11.7g1g
Annoskoko puolitettuna284g127kcal12.7g5.6g5.9g0.5g
Arvot/100g100g45kcal4.5g2g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305