Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g204g510kcal34.7g0g40.8g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g58g190kcal8.2g0.3g17.5g0g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g88g31kcal4g1.7g0.1g2.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g73g44kcal0.7g3.3g2.9g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)73g62kcal0.7g2.6g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1716kcal98.2g23g133.2g7.8g
Valittu annoskoko567g858kcal49.1g11.5g66.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna284g429kcal24.6g5.8g33.3g2g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393