Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g25g85kcal5.2g0g6.9g0g
Sipuli 38g12kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g135g148kcal31g0g2g0g
Punajuuri 49g19kcal0.5g3.4g0.1g1.2g
Paprika punainen 14g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Katkarapu 67g46kcal9.7g0g0.7g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.5g6.9kcal0.5g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka45g157kcal3.4g35.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1134g1034kcal107g85g26.4g7g
Valittu annoskoko567g517kcal53.5g42.5g13.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna284g259kcal26.8g21.3g6.6g1.8g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790