Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)125g81kcal4g6g4.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g33g104kcal2.9g16.9g1.9g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g1464kcal128.6g59g77.2g10.2g
Valittu annoskoko568g732kcal64.3g29.5g38.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna284g366kcal32.2g14.8g19.3g2.6g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675