Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 167g370kcal29.2g0g28.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 292g53kcal1.6g7.3g1.2g2g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss17g56kcal3.7g0g4.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 84g276kcal1.7g2.5g29.2g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g8.3g32kcal2.8g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g1571kcal78g19.6g131.6g4g
Valittu annoskoko568g786kcal39g9.8g65.8g2g
Annoskoko puolitettuna284g393kcal19.5g4.9g32.9g1g
Arvot/100g100g138kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134