Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g238g67kcal1.4g14.2g0.5g6g
Kesäkurpitsa167g28kcal0.7g4.2g1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.1g6.3kcal0g1.5g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g622kcal47g39.8g30.6g14.4g
Valittu annoskoko568g311kcal23.5g19.9g15.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna284g156kcal11.8g10g7.7g3.6g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515