Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g156g546kcal20.4g108.3g2.7g5g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)156g141kcal25.4g2.2g3.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g125g106kcal1.7g5.5g8.7g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa62g187kcal14.4g0g14.4g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 3.1g8.7kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 16g138kcal0g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1135g2279kcal125.6g238.6g90g14.2g
Valittu annoskoko568g1139kcal62.8g119.3g45g7.1g
Annoskoko puolitettuna284g570kcal31.4g59.7g22.5g3.6g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686