Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1200g8640kcal12g12g960g0g
Fariinisokeri1200g4872kcal0g1198.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten270g891kcal63.4g121.5g56.7g29.7g
Pandan tumma suklaa 150 g420g2243kcal20.6g218.4g134.4g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g600g3150kcal57g318g186g0g
Mantelirouhe, 1 rkl300g1734kcal63.3g15.9g151.5g34.8g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 600g1981kcal12g18g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11340g50430kcal707.4g3952.6g3600.2g129.2g
Valittu annoskoko5670g25215kcal353.7g1976.3g1800.1g64.6g
Annoskoko puolitettuna2835g12608kcal176.9g988.2g900.1g32.3g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773