Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1820g6245kcal185.5g1274g21.8g63.7g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2400g639kcal79.2g74.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 960g1205kcal105.6g2.5g86.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl360g3240kcal0g0g360g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11344g23199kcal749g2826.2g936.8g128.2g
Valittu annoskoko5672g11599kcal374.5g1413.1g468.4g64.1g
Annoskoko puolitettuna2836g5800kcal187.3g706.6g234.2g32.1g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589