Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 78g23kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g111g39kcal1.1g7.2g0.6g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g82g33kcal0.9g5.9g0.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)41g14kcal0.4g2.8g0.2g0.6g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g2.2g5.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g279kcal6.6g39.2g9.4g4.2g
Valittu annoskoko568g139kcal3.3g19.6g4.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna284g70kcal1.7g9.8g2.4g1.1g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921