Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 148g211kcal18.5g0.4g15.1g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)40g51kcal2g1.1g4.2g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl94g503kcal24.1g11.7g40.4g14.9g
Vehnälese 13g31kcal1.8g2.1g0.6g5g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 12g82kcal3.2g0.8g7g1.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale32g19kcal3.2g1.6g0.1g23.5g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g13g1.3kcal0.2g0g0.1g11.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g201g725kcal56.4g4g54.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g3292kcal220.2g53.6g243.8g112.8g
Valittu annoskoko568g1646kcal110.1g26.8g121.9g56.4g
Annoskoko puolitettuna284g823kcal55.1g13.4g61g28.2g
Arvot/100g100g290kcal19.4g4.7g21.5g9.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181320