Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)232g811kcal27.8g159.9g4.4g11.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen161g1159kcal0g0g128.7g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Vesi161g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g4002kcal55.6g335.2g266.2g23.2g
Valittu annoskoko568g2001kcal27.8g167.6g133.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna284g1001kcal13.9g83.8g66.6g5.8g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716