Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen333g110kcal11g16.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 133g456kcal13.6g93.1g1.6g4.7g
Rypsiöljy 29g253kcal0g0g28.6g0g
Kananmuna kuoreton 57g81kcal7.1g0.2g5.8g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.6g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g1934kcal63.4g252.4g72g9.4g
Valittu annoskoko568g967kcal31.7g126.2g36g4.7g
Annoskoko puolitettuna284g484kcal15.9g63.1g18g2.4g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071