Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 300g83kcal3.6g12.2g0.6g6.3g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g40g12kcal0g4g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g402kcal7.4g84g1.2g12.6g
Valittu annoskoko568g201kcal3.7g42g0.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna284g101kcal1.9g21g0.3g3.2g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227