Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kidneypapu, suolaliemessä38g41kcal2.9g6.8g0.2g3g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g60g58kcal4.8g8.4g0.5g4.8g
Paistijauheliha nauta 5%150g194kcal31.2g0g7.5g0g
Rypsiöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g111g39kcal1.1g7.6g0.6g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g21g16kcal0.9g2.7g0g0g
Persilja 18g4.9kcal0.2g0.2g0g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1137g918kcal85.2g61.8g35g25.2g
Valittu annoskoko569g459kcal42.6g30.9g17.5g12.6g
Annoskoko puolitettuna284g230kcal21.3g15.5g8.8g6.3g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886