Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g175g263kcal29.7g0.7g15.4g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g188g107kcal2.6g23.2g0.4g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi19g1.9kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1137g743kcal65.2g48.4g31.6g0g
Valittu annoskoko569g371kcal32.6g24.2g15.8g0g
Annoskoko puolitettuna284g186kcal16.3g12.1g7.9g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902