Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 204g654kcal54.7g0g48.9g0g
Maissi jyvät 233g335kcal6.6g59.7g5.6g8.6g
Kesäkurpitsa88g15kcal0.4g2.2g0.5g0.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g44g123kcal8.3g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1138g2254kcal140g123.8g129.2g18.4g
Valittu annoskoko569g1127kcal70g61.9g64.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna284g564kcal35g31g32.3g4.6g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729