Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g280g67kcal3.4g9.5g0.6g5.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g7g57kcal0g0g7g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1137g342kcal8.8g38.8g15.8g20g
Valittu annoskoko569g171kcal4.4g19.4g7.9g10g
Annoskoko puolitettuna284g86kcal2.2g9.7g4g5g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886