Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%1600g2064kcal332.8g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Peruna, keskikokoinen 60g680g408kcal10.2g88.4g0.7g6.1g
Paprika keltainen 960g289kcal9g49g1.9g19.2g
Kesäkurpitsa, tuore1000g170kcal6g25g4g7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1140g342kcal11.4g68.4g2.3g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g6708kcal746.6g490.4g179g97.6g
Valittu annoskoko5680g3354kcal373.3g245.2g89.5g48.8g
Annoskoko puolitettuna2840g1677kcal186.7g122.6g44.8g24.4g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808