Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 960g1168kcal204g0g38.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1200g859kcal21.8g173.2g2.4g12.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g288g81kcal3.2g13.8g1.2g8.6g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 32g104kcal2.9g4.5g8.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g4424kcal463.8g383g100.6g43.4g
Valittu annoskoko5680g2212kcal231.9g191.5g50.3g21.7g
Annoskoko puolitettuna2840g1106kcal116g95.8g25.2g10.9g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824