Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g400g2397kcal83.9g26.4g215.7g0g
Soijajauhot, Soyolk300g1199kcal116.9g47.9g59.9g36g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1465g2095kcal183.1g4.4g150.9g0g
Leivinjauhe 133g234kcal6.9g50.3g0g0.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 120g808kcal32.2g8.3g69.5g14.7g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1065g1374kcal44.7g54.3g106.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)80g8kcal1.2g0g0.5g67.9g
Vehnälese 120g274kcal16g18.5g5.4g44.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1998g5993kcal459.5g0g459.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g28764kcal1888.8g420.2g2135.8g328.4g
Valittu annoskoko5680g14382kcal944.4g210.1g1067.9g164.2g
Annoskoko puolitettuna2840g7191kcal472.2g105.1g534g82.1g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223035