Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)997g6282kcal0g0g698g0g
Sokeri 678g2752kcal0g677.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.6g0g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9g0g0.1g
Maissitärkkelys 223g796kcal0.8g192.1g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1815g6227kcal184.9g1270.4g21.8g63.5g
Soijamaito (alpro soja)399g195kcal14.8g14.8g8.8g0g
Mansikkahillo 459g1038kcal2.6g247.4g0.5g4.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)160g1005kcal0g0g111.7g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu176g61kcal0.9g14.9g0.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g718g2872kcal0g718g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g42798kcal410.4g6351.2g1686g135.4g
Valittu annoskoko5680g21399kcal205.2g3175.6g843g67.7g
Annoskoko puolitettuna2840g10700kcal102.6g1587.8g421.5g33.9g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423