Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 779g228kcal7.3g35g3.1g14.8g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1113g389kcal11.1g72.3g5.6g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g823g329kcal9.1g59.3g4.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)412g144kcal4.1g28.4g2.1g5.8g
Vesi2503g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g22g58kcal2.2g2.2g4.5g0.3g
Rypsiöljy 28g246kcal0g0g27.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g2789kcal67.6g394.4g94.4g41.8g
Valittu annoskoko5680g1395kcal33.8g197.2g47.2g20.9g
Annoskoko puolitettuna2840g697kcal16.9g98.6g23.6g10.5g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921