Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1782g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 89g203kcal11.9g13.7g4g33.4g
Hiiva 223g166kcal29.2g2.5g0.9g15.4g
Rypsiöljy 267g2364kcal0g0g267.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 869g2981kcal88.5g608.1g10.4g30.4g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1737g5560kcal239.8g1007.7g55.6g217.2g
Auringonkukansiemen 713g4233kcal163.9g89.8g352.8g42.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g31013kcal1066.6g3443.6g1382g678.4g
Valittu annoskoko5680g15506kcal533.3g1721.8g691g339.2g
Annoskoko puolitettuna2840g7753kcal266.7g860.9g345.5g169.6g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418