Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1002g229kcal18.1g24g2g21g
Rucola tuore (Italia), annos 15g501g110kcal14.5g9g1.5g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1503g2900kcal285.5g1.5g195.3g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g150g1352kcal0g0g150.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2504g1503kcal25g112.7g100.2g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g12301kcal690.6g309.8g900g82.6g
Valittu annoskoko5680g6151kcal345.3g154.9g450g41.3g
Annoskoko puolitettuna2840g3075kcal172.7g77.5g225g20.7g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967