Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3000g833kcal35.7g121.8g6g63g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g400g124kcal0g40g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11360g4018kcal74g838.2g12.2g126.6g
Valittu annoskoko5680g2009kcal37g419.1g6.1g63.3g
Annoskoko puolitettuna2840g1005kcal18.5g209.6g3.1g31.7g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227